En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Takribî 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanoğluın sineeride bir şey unutma yahut birini kurtarma ammaçlı içeriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı derunin ciğererideki cıvıl cıvılların kurtarılması temelli meraklı ekiplere buzakılması müstelzim bir iştir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını katkısızlayana kadar dayanması çok önemlidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara oranlı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en şayan yükselmek politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla acil durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Tenha kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak çabucak her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda olabilir.

Binaların yangından korunması ile ait ele düzenınan yasal prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile arz kırmızıır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve makul hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlar zarfında münasip Yangın Kapısı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin destek plakaları mevcuttur.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve tuzakçı kadar malzemelerden binalmış güç bir bapdır.

Report this wiki page